Finalizare comandă

Subtotal

Despre preturi si livrare

Despre Preţuri şi Livrare

Preţurile produselor :

Preţurile afişate pe http://www.etools.ro/ sunt în LEI şi au taxele incluse, exceptând costul de transport.

Notă:

Preţurile produselor se păstrează doar pentru comenzile efectuate prin intermediul site-ului (comenzile On-Line). Pentru comenzile sosite prin celelalte modalitaţi de comandă (e-mail, telefonice sau prin fax) pot apărea diferenţe faţă de preţurile afişate în magazinul www.etools.ro datorită diferenţelor de curs valutar sau prelucrării manuale suplimentare a fiecărei comenzi.

Stocuri:

În general majoritatea produselor sunt în stoc în depozitul nostru din Sibiu, dar pentru anumite produse stocurile din depozitul local se pot epuiza, urmând ca ele sa fie re-aprovizionate din depozitele producătorilor sau a distribuitorilor zonali sau regionali. Pentru fiecare produs, disponibilitatea este indicată explicit la momentul vizionarii paginii produsului. Până atunci dacă aveţi nevoie urgentă de un anumit produs sau doriţi o anumită cantitate dintr-un produs va rugăm să ne contactaţi pentru a vă putea comunica exact stocul la un moment dat.

Notă:

Stocurile pot şi vor varia în funcţie de cerere. Comenzile sosite prin intermediul site-ului sunt prelucrate automat şi vor avea întâietate la livrare în detrimentul comenzilor sosite prin celelalte modalitaţi de comandă (e-mail, telefonice sau prin fax). Stocurile afişate NU sunt garantate datorită posibilelor erori de comunicare între sistemele informatice (întarzieri de comunicare sau erori de comunicare).
În cazul în care din diverse motive aveţi nevoie urgentă de un anumit produs sau o anumită cantitate va rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin e-mail pentru o ofertă personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră.

Livrare - modalităţi de livrare:

  • Prin curier rapid, verificaţi comanda pentru numărul documentului de transport, tot din comană puteţi verifica locaţia coletului
  • Prin transport logistic, transport paletizat, doscumentele de transport vor fi transmise prin email
  • Cu ridicare din depozit, înainte de a veni să ridicaţi comanda, verificaţi dacă statusul acesteia este "Pregătită de ridicare"

Livrare - taxa de transport şi termene de livrare:

Taxa de transport şi taxa pentru plata rambursul plaţii nu este inclusă în preţ, ea este calculată la sfârşitul fiecarei comenzi.Livrarea poate fi gratuită sau poate avea o anumită valoare in funcţie de valoarea comenzii sau de modalitatea de transport.Termenul de livrare a comenzilor este de 24 - 48 ore (zile lucratoare și prin curierat rapid) pentru comenzile sosite în zilele lucratoare (de luni pană vineri) până la ora 15. Comenzile sosite sâmbăta sau duminica vor fi expediate luni.

Împachetare:

Produsele vor fi ambalate corespunzator, în vederea menţinerii integritaţii şi calităţii acestora pe durata transportului. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii împreuna cu agentul firmei de curierat. Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

ATENȚIE !!! Verificaţi integritatea coletului ÎNAINTE de semnarea documentului de transport, după semnarea acestuia (AWB sau PDA curier) fără întocmirea procesului verbal de deteriorare (doar dacă este cazul), asigurarea și răspunderea firmei de curierat este încheiată, NU mai există nicio posibilitate de reclamație ulterioară cu privire la orice aspect legat de deterioarea coletului sau a conținutului la transport, semnatura dumneavoastră confirmă recepția INTACTĂ a coletului fără NICI O obiecție legată de integritatea lui.

Conditii speciale: în perioada de livrare pot interveni factori ce pot produce întarzieri, independent de voinţa noastră sau a societaţii de curierat cum ar fi: condiţii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un reprezentant de vânzări vă va informa şi vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrarii.