Finalizare comandă

Subtotal

Cum cumpar?

Crearea unui cont:

 

Pentru a putea efectua comenzi prin intermediul portalului www.eTools.ro trebuie sa ai un cont de client activ. In cazul in care nu ai unul, il poti creea foarte usor. In partea de sus ai un buton numit "Autentificare", daca il apesi se va deschide un meniu unde iti vei putea introduce adresa de email utilizata pentru toate comunicarile cu noi, aceasta adresa de e-mail trebuie sa fie valida si permanenta. Dupa introducerea adresei de e-mail, apasa butonul "Continua", daca adresa de e-mail introdusa exista in baza noastre de date, inseamna ca ati mai efectuat cumparaturi de la noi si la acest pas va puteti introduce parola de acces. Daca nu o regasim in baza noastre de date, trebuie sa va introduceti numele, numarul de telefon si o parola, apoi bifati casuta aferenta termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului (ar fi recomandat sa le si cititi), apoi apasati butonul "Conectare". Dupa acest pas, contul dumneavoastra este creat.

 

Recuperare parola:

 

In cazul in care adresa dumneavoastra de e-mail este regasita in baza noastra de date, dar nu va mai amintiti parola folosita pentru acces, o poti reseta folosind butonul "Ai uitat Parola?". La acest pas apasa acest buton, introdu adresa de email folosita pentru logare si apasa butonul "Trimitere". In cateva minute vei primi la adresa de e-mail specificata un mesaj in care vei regasi un buton numit "Schimba Parola", dupa apasarea acestuia veti fi directionat pe o pagina a magazinului unde va trebui sa introduceti inca o data adresa de e-mail (din motive de securitate) si doua campuri in care veti putea seta noua parola de acces (tot din moive de securitate, trebuie verificat daca a fost tastata corect). Dupa cum spuneam la sectiunea de creare a unui cont, in cazul in care ati folosit un cont de e-mail temporar, aceasta procedura nu va mai fi disponibila.

 

Sugestie: e-mail-ul pentru resetarea parolei ajunge de obicei in aproximativ 1 minut. Daca acesta intarzie, verificati sectiunile de Junk/Spam ale adresei de e-mail. In cazul in care gasiti mesajul in Junk / Spam va recomandam sa il marcati ca Not Junk / Not Spam si eventual sa salvati adresa noastra de e-mail, in acest fel e-mail-urile de la noi vor ajunge in Inbox si veti fi notificat imediat sosirea unui email. 

 

Adaugare adrese:

 

Daca pana la acest pas totul a decurs rapid, acum puteti sa va logati in cont si sa va adaugati adresele de facturare / Livrare sau datele companiei, pentru facturarea pe Persoana Juridica. Acestu lucru se face foarte usor, in contul tau ai sectiunea adresele mele, unde vei putea adauga informatiile necesare pentru a putea emite facturile fiscale (nu conteaza daca sunt pentru Persoana Fizica sau Persoana Juridica) si a ajunge coletul in cel mai scurt timp la adresa mentionata. 

 

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi:

 

Poti naviga cu usurinta prin categoriile de produse si a le adauga in cos prin simpla apasare a butonului "Adauga", sau poti folosi functia de cautare din partea de sus a site-ului. Toate produsele dorite pot fi ale tale imediat.

 

 

Finalizarea comenzii:

 

Acum ca toate produsele dorite sunt in cos, poti viziona cosul de cumparaturi si poti finaliza comanda apasand pe butonul "Finalizeaza comanda" . Ti se va deschide un meniu unde vei putea viziona toate produsele din cos, impreuna cu cantitatea dorita din fiecare. Tot in aceasta sectiune poti opta pentru datele de facturare si adresa de livrare, in cazul in care observi erori in datele introduse, le poti corecta usor, folosind butonul "Modifica" sau poti adauga unele noi. 

 

Poti selecta modalitatea de transport, optiunile la livrare precum si modalitatea de plata. In functie de optiunile bifate, vei vedea la final un subtotal cu toate costurile aferente produselor si serviciilor solicitate. 

 

Un pic mai jos vei avea o casuta unde poti sa ne transmiti observatii cu privire la comanda ta, noi le vom respecta iar daca ceva nu este clar te vom contacta telefonic.

 

Ultimii pasi sunt legati de bifarea celor doua caute cu privire la termeni si conditii si prelucrarea datelor cu caracter personal apoi o data cu apasarea bunonului "Plaseaza comanda", toate datele sunt verificate si procesate si comanda trimisa catre noi.

 

Informatii utile:

 

- Plasarea unei comenzi nu dureaza mai mult de 2-3 minute in cazul in care nu aveti un cont creat si trebui sa va inregistrati datele de facturare si livrare si poate fi mai mica de 1 minut in cazul in care aveti deja un cont creat si toate datele de facturare si livrare deja salvate. 

- Dupa transmiterea comenzii veti primi pe adresa de email folosita la logare un sumar al comenzii

- Toate stocurile sunt actualizate la fiecare 15 minute, o comanda se poate considera confirmata si marfa rezervata, doar dupa incarcarea facturii fiscale in contul tau

- In cazul in care nu doriti plasarea unei comenzi prin intermediul platformei www.eTools.ro, puteti transmite comenzile atat prin telefon cat si prin e-mail folosind datele noastre din sectiunea "Contact" program 9-17 pentru numerele de telefon, 24/24 pentru e-mail. 

 

Sectiune distributie:

 

Pentru orice informatie sau solicitare legata de distributia produselor din platforma va rugam sa ne contactati folosind datele din sectiunea "Contact". 

Atentie! Pentru sectiunea distributie, conturile de distribuitor vor fi activate doar dupa semnarea contractului de distributie.